Strong De Boer Advocaten.nl

HdB 01Strong De Boer Advocaten is een ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Breda. Het kantoor is opgericht door Jason Strong en Hendrik de Boer.
Strong De Boer Advocaten staat voor hoogwaardige juridische dienstverlening en een oplossingsgerichte aanpak. De advocaten hechten aan de persoonlijke relatie met de klant.


Digisource.nl

Systeembeheer dienst blokVolledige focus op de core business door betaalbaar en efficiënt systeembeheer op afstand. Altijd en overal goed bereikbaar door krachtige mobiele en vaste telefonie oplossingen.
Verbeter de bedrijfsvoering met een permanente verbinding met het internet en het bedrijfsnetwerk. Voor een vast bedrag per maand, overal ter wereld, probleemloos uw digitale kantoor binnen handbereik.


Messen Slijperij Hillknives.nl

Messenslijper 26 08 2015 DSC 2200 ©ODEHet vertrouwde adres waar u al uw keuken en tafelmessen vakkundig worden geslepen
Al meer dan 35 jaar wordt hier met vakmanschap en passie een goede service gegeven.


Bijko B.V. nl

6368746Bijko B.V. heeft een unieke totaalaanpak en projectbenadering. Het doel van elk project is om als co-maker op te treden en de opdrachtgever zoveel mogelijk werk en zorg uit handen te nemen.

Belangrijkste kenmerken van onze projectaanpak zijn helderheid in planning, transparantie in begeleiding en openheid in communicatie. Een degelijke voorbereiding en aandacht voor details tijdens de uitvoering zorgen voor tevreden klanten en bewoners.

Binnen Bijko-BV is meer dan 30 jaar ervaring aanwezig in de bouw, aannemerij, kozijn- en deurenindustrie, hang- en sluitwerk en project- en accountmanagement. Bijko-BV bundelt klantwensen, regelgeving, en trends tot een geplaatst eindproduct.

Wij doen zaken met professionele leveranciers en zorgen voor de tijdige en vakkundige plaatsing van kozijnen, ramen en deuren. 


Barsupport.nl

Nolet vanzetmeeltotcocktail 15Homemade cocktails voor horeca, festivals en evenementen: dat is onze expertise in een notendop. Uitgewerkt tot een dienstverlening waarin we onszelf telkens weer proberen te overtreffen qua originaliteit, consistentie en versheid. Barsupport is sinds 2002 actief als full-service barcateraar en gespecialiseerd in cocktails voor diverse drankmerken, bedrijfsfeesten, publieke evenementen, festivals en privé gelegenheden. Elke project is uniek en juist dan is het fijn dat we veel hebben gezien en gedaan. We houden van ons vak en blijven daardoor trendsettend.


De Haven BV.nl

Civiel DraagconstructiesOpgericht in 1962. Is een allround partner als het aankomt op het gebied van RVS-Aluminium en Staalconstructies, onze kracht ligt bij snel schakelen, improviseren, opnemen,uitwerken, tekenen, vervaardigen, leveren en monteren van constructies.
Wij ontwerpen en tekenen in Tekla Structures 2D en 3D, vervaardigen, leveren en monteren constructies voor zowel de Civiele als Offshore en Petrochemische bedrijven in de Boltlek en Zuid-Holland.

Wij beschikken over een productiehal van  16.200 m3. met ca. 600 m2 buitenterrein, met max. 2×10 ton hijsvermogen onze max. deurmaten zijn 6330 x 5500 mm. Onze productiehal zit 300 meter vanaf de Binnenhaven in Maassluis.


SPR Coatings.nl

SPR LogoSPR Coatings onderscheidt zich in de markt door naast haar groothandelsactiviteiten ook als
professioneel verftechnisch adviseur op te treden, voor zowel opdrachtgever als schilder. Met een ervaren team van technisch specialisten kunnen wij u in alle gevallen bijstaan, ondersteund door de fabrikant.  SPR Coatings een “kenniscentrum” dat elk vraagstuk voor u vertaald naar een passend advies. Onze verftechnische adviezen garanderen u de meest duurzame oplossing, gericht op prijs en kwaliteit.


Ganapac.nl

DddLeverancier van zakkennaaimachines, Ganapac, viert dit jaar het 46 jarig bestaan. Het bedrijf is al vanaf het begin in handen van de familie Bravenboer. Met een bescheiden buitenlandse markt, worden de meeste naaimachines geleverd in Nederland, België en Frankrijk  En daaraan hebben ze hun handen vol.

Ganapac zakkennaaimachines bestaat dit jaar 46 jaar. Oprichter van het bedrijf is Arie Bravenboer. Nadat hij twaalf en een half jaar in dienst was geweest bij een importeur van industriële naaimachines, zag Bravenboer mogelijkheden in de markt voor een eigen bedrijf. De ondernemer besloot voor zichzelf te beginnen met de verkoop van Union Special zakkennaaimachines. ,,Dat begon op zolder; thuis in de Rotterdamse binnenstad’,, vertelt huidig directeur  Rob Bravenboer (55), die al jong begon in het bedrijf van zijn vader. ,,Toen ik .16 jaar was, demonteerde ik de Union Special naaimachines, mijn vader reviseerde ze daarna. De bouw van die machines is in de loop der jaren nauwelijks veranderd . Ze zijn weliswaar sneller geworden, maar ik kan bijwijzen van spreken nog altijd elke machine met de ogen dicht uit elkaar halen en in elkaar zetten.


Timmerbedrijf Hochwald.nl

Logo hochwaldTimmerbedrijf Hochwald is al meer dan 15 jaar een begrip in Hellevoetsluis en omstreken. Het is een bedrijf van vader en zoon geleid door Ton Hochwald waarbij kwaliteit, service en vakmanschap zorgen voor de goede naam binnen deze regio.

U kunt bij Timmerbedrijf Hochwald terecht voor machinale houtbewerking, ramen, deuren, kozijnen en kasten op maat.   Renovatie en restauratie.

Voor vragen en/of prijsopgave kunt u contact opnemen via onderstaand website